هوشیار باشید، ارسال پیامک های فریب دهنده با مضمون "... مبلغ را به این شماره کارت ارسال کن" یکی از شگردهای افراد سودجو برای کلاهبرداری از شما می باشد.
هوشیار باشید، اطلاعات مربوط به شماره حساب، شماره کارت، کد اعتبارسنجی (cvv2) ، رمز اول یا دوم کارت بانکی خود را از طریق پیامک در اختیار هیچ کس قرار ندهید.
برای انتقال وجه به حساب و کارت شما توسط دیگران، لازم نیست پای دستگاه خودپرداز حضور پیدا کنید.
به پیامک هایی که از سوی منابع ناشناس یا غیر معتبر دریافت می شود، اعتماد نکنید.
فریب آگهی های تبلیغاتی که از شما درخواست پرداخت وجه دارند، نخورید.
از رمزهای ساده استفاده نکنید. رمزهای خود را ترجیحاً به صورت ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد و علامتها انتخاب نمایید.توصیه می شود: از انتخاب شماره شناسنامه، کد ملی و تاریخ تولد خود و یا خانواده ، پلاک خانه و شماره تلفن خودداری نمایید.
رمز خود را جایی یادداشت نکنید و در صورت یادداشت نمودن آن را در جیب یا کیف پول به همراه کارت قرار ندهید.
رمزهای عبور خود را به صورت دوره ای تغییر دهید.
رمز خود را در اختیار سایر افراد قرار ندهید.
اطلاعات حساس از جمله رمز خود را از طریق تلفن برای دیگران بازگو نکنید.
در صورت فاش شدن رمز خود، در کوتاهترین زمان ممکن آن را عوض نمایید.
کارت و رمز خود را به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهید . بعضاً افراد سود جو به بهانه کمک کردن و راهنمایی ضمن اخذ کارت و رمز شما پس از انجام عملیات کارت شما را با کارت دیگری (سرقتی ، مفقودی ، باطله و...) معاوضه نموده و حساب شما را مورد سوء استفاده قرار می دهند.
ایمیلهای دریافتی از منابع ناشناس را باز نکنید. به لینکهای ارائه شده در ایمیلها اعتماد نکنید، به عنوان نمونه بانکها و موسسات اعتباری هیچ گاه از طریق نامه های الکترونیکی اطلاعات محرمانه شما را درخواست نمی کنند. بنابراین هرگاه در صندوق پستی خود نامه هایی از این دست را مشاهده کردید به سرعت آن را حذف کنید. از داده های حساس خود نسخه پشتیبان تهیه نموده و در جایی امن نگهداری کنید.